Apartmaji Penko, Izola

Apartmaji Penko se nahajajo na severni strani mestnega jedra, obdana z vrtovi in zelenjem, v neposredni bližini stolnice, 90 m od morja in 100 m od starega mestnega jedra.

Apartments Izola, Slovenia

Kaj je najbolj pomembno:
    - čisto morje,
    - parkirišče pokrito zaščiteno,
    - čistoča,
    - senčni vrt ograjen, z mizo in gugalnico (zelo primeren za otroke),
    - bližina mestnih plaž 90 m,
    - zelo mirno okolje oddaljeno od prometnice.
 
Občina Izola leži v severozahodnem delu Istre in je sestavni del Koprskega primorja. Ozemlje ima obliko trikotnika, ki na vzhodu meji na občino Koper , na jugu in zahodu na občino Piran, s severno stranico pa se naslanja na morje. Podnebje je sredozemsko z milimi zimami in toplimi poletji.

Obiščite mesto številnih dogodkov in prireditev, ki se vrstijo skozi vse leto: filmski festival Kino otok, Praznik oljk, vina in rib, Mednarodni Ex-tempore, Eurofest, jadralne in veslaške regate, številni etno koncerti, Poletne gledališke delavnice, Plesni kampus ter tradicionalni Ribiški praznik, ki za mnoge pomeni dogodek srečanja in druženja z znanci in prijatelji. Tudi jeseni mnogi dogodki popestrijo utrip mesta: Diplomatska regata, sejem navtike - Izola Boat Show, Republiško srečanje najmlajših filmskih ustvarjalcev, festival slovenske filmske video in računalniške animacije – IZOLANIMA in številne druge prireditve.

Uživajte vaš dopust v prijetnih apartmajih v Izoli, le 90m od plaže !

Apartmaji Penko, Izola, Slovenija